Pełna oferta

Nasze usługi kierujemy zarówno do działających już przedsiębiorców, jak i osób, które dopiero planują rozpocząć zakładanie własnego podmiotu gospodarczego. Nie da się ukryć, iż współcześnie obowiązujące przepisy prawa są bardzo skomplikowane i wymagają bardzo dobrego obycia z wszelkiego rodzaju regulacjami prawnymi. Dla osób, które nie czują się na siłach, aby zmierzyć się z tymi zadaniami lub osób, które swój czas pragną poświęcić na rozwój przedsiębiorstwa, działają firmy takie, jak nasza.

Oferta naszego biura obejmuje:

- USŁUGI KSIĘGOWE
Nie od dzisiaj wiadomo, iż wszystko co związane z księgowością budzi w przedsiębiorcach przerażenie oraz strach przed licznymi obowiązkami. W naszym biurze pracują osoby w pełni wykwalifikowane i doświadczone w tych zagadnieniach. Działając od wielu lat, stworzyliśmy wiele rozwiązań, które znacznie ułatwiają prawidłowe prowadzenie firmowej księgowości. Warto powierzyć księgowość w ręce doświadczonych profesjonalistów, gdyż jak wiadomo - prawidłowo prowadzona księgowość jest podstawą do osiągnięcia sukcesu.

- REJESTRACJĘ SPÓŁEK
W dzisiejszym świecie, kiedy czas to pieniądz, formalności związane z zakładaniem własnej firmy z dnia na dzień stają się trudniejsze... Wychodzimy naprzeciw wszystkim osobom, które pragną zostać przedsiębiorcami. W naszej ofercie znajdą Państwo usługę związaną z rejestracją spółek, która polega na tym, iż nasi eksperci zakładają dla Państwa spółkę na miarę przedstawionych oczekiwań. Wszystko przebiega w stałej konsultacji z Klientem.

- SPRZEDAŻ GOTOWYCH SPÓŁEK
Dla przedsiębiorców, którzy nie mają czasu, aby czekać zanim ich spółka zostanie założona, mamy inne rozwiązanie, a mianowicie sprzedaż gotowych spółek. Oferowane przez nas spółki są kompletnymi oraz w pełni czystymi podmiotami gospodarczymi, które zostały założone wcześniej, ale nie posiadają żadnej historii gospodarczej, a co najważniejsze – nie posiadają żadnych zobowiązań. To opcja, która umożliwia rozpoczęcie prowadzenia własnej działalności w zaledwie 2-3 dni.

Są Państwo zainteresowani naszą ofertą? Mają Państwo jakieś pytania związane z powyżej wymienionymi usługami?
Po odpowiedzi zapraszamy do kontaktu z naszym konsultantem, który nie tylko odpowie na wszystkie pytania, ale również rozwieje wszelkie zbędne wątpliwości.