Nie tylko spółka z o.o.

Spółka z o.o. jest ciągle najczęściej wybieraną formą działalności gospodarczej. Nic dziwnego, bo zasady nią rządzące są bardzo przyjazne, dla tych którzy w dzisiejszych czasach planują otworzyć swój własny biznes.

Zdarza się jednak, że nie każdy chciałby mieć spółkę z ograniczoną odpowiedzialnością. Niekiedy potrzebna jest forma, bardziej dostosowana do specyfiki danej działalności. Z tego powodu częściej zdarzają się pytania o gotowe spółki, inne niż te popularne. Dlatego w ofercie naszej firmy można znaleźć również gotowe spółki akcyjne, komandytowe, komandytowo-akcyjne.

Rejestracja spółek komandytowych czy akcyjnych jest bardzo podobna do rejestracji spółki z o.o. Jest to także dosyć trudny i czasochłonnych proces, którego ominięcie umożliwia zakup gotowej spółki, teraz także komandytowej czy akcyjnej. Czas nabycia w ten sposób firmy to zazwyczaj kilka dni, co w porównaniu z samodzielnym zakładaniem firmy, daje znaczną oszczędność czasu.